Klantenservice

Terug & Uitwisseling

Voor retourzendingen:
Items kunnen teruggestuurd worden voor terugbetaling of ruilen met 7 dagen na de datum van & ontvangst. Maar de reden voor de door uzelf veroorzaakte opbrengsten (bijv. Maat, kleur die u kiest), kan niet geaccepteerd worden.

Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst teruggestuurd worden. Alle teruggegeven artikelen mogen nooit gebruikt worden en in nieuwe conditie. Alle teruggegeven pakketten moeten verzekerd zijn. Voor het retourneren van items voor een terugbetaling: alle teruggegeven artikelen zijn onderworpen aan een & Bankvergoeding en verzendkosten. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Sepcial omstandigheden kunnen partnerschap met zakelijke zakenpartners vereisen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Belangrijke mededeling:
1. Hoewel we terugkeerbeleid bieden, rekening houdend met de tijd en het geld dat verbruiken, waarderen wij u zeker of u al uw vragen en zorgen kunt maken voordat u uw bestelling plaatst.

2. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice om het retouradres te verkrijgen. Alle retourzendingen dienen te worden verzonden naar het verzendadres dat wij u mailen, als het niet het juiste adres is zijn wij niet verantwoordelijk voor het verlies Door het probleem.

3. Wij zullen niet verantwoordelijk zijn voor het verlies als het geretourneerde pakket verloren gaat tijdens de zending, de originele postkantoorbewijs moet worden gehouden om de vergoeding te eisen.

4.Als u retourneren voor een terugbetaling terugzendt: Verzending en Behandelingsheffingen zijn niet terugbetaald. Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u zal verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering voor uw eigen bescherming toe te voegen, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen of gedetineerd door de douane.

Verzenden en bezorgen

Verzenden
Ons bedrijf neemt de snelste verzending van de wereld, inclusief EMS, DHL. De meeste orders worden verzonden via de International Express Mail Service en komen meestal binnen 1 week voor.

Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS lange termijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kunnen worden gevolgd op de EMS Website.

1.Please zorg ervoor dat u thuis bent als u verwacht dat de pakketten aankomen.
2.Alle pakketten worden in een ander vak verzonden.
3.While voor groothandel, neem dan contact met ons op! Gratis verzending en grote korting kunnen worden aangeboden.

Levertijd
Ontvangst van internationale bestellingen duurt 7-12 werkdagen. Over het algemeen is de totale verwerkingstijd en verzending gelijk aan de totale levertijd. De verwerkingstijd in het algemeen varieert van 24 uur tot 2 dagen. De verwerkingstijd omvat het ontvangen van uw bestelling, het verzenden van informatie naar het betreffende magazijn, het verpakken en verzenden van het item naar. Na het afronden van de behandeling begint de expeditie. Vervoer tijd is de doorsturen tijdstip express levering van het magazijn naar uw afleveradres.

Internationaal Verzenden
Wij bieden expresse bezorging met verzekerings- en bevestigings tracking-verzendkist. Het duurt meestal 5-12 werkdagen voor levering. 24-72 overuren voor de verwerkingstijd en kunnen tot 72 extra uren duren, als we contact opnemen met de betalingsverwerker voor creditcardverificatie.

Wij zijn niet aansprakelijk Douanerechten in elk land in rekening brengen. Wij storten de volledige verzendkosten voor alle retourzendingen en internationale handel.

* Voor pakketten die niet worden opgehaald of teruggestuurd wegens onvolledig adres, worden de werkelijke verzendkosten in mindering gebracht op de restitutie.
* Als uw bestelling niet op tijd komt, is er mogelijk vertraging als gevolg van compensatieverwerking die is aangepast voor uw land. Voel je vrij om ons te mailen om u te helpen uw pakket op elk gewenst moment te vinden.