Over ons

Wat wij aanbieden?

1.Top Kwaliteit Garantie

Wij kiezen voor producten die te koop zijn gebaseerd op hun uitstekende ontwerpen en bewezen betrouwbaarheid. Daarom is de kwaliteit gegarandeerd. Ons QC-team zal een grondige inspectie uitvoeren om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen. Elk product dat niet voldoet aan onze QC-normen zal teruggestuurd worden voor vervanging. Dus we zijn er zeker van dat elk product dat van ons afkomstig is van hoge kwaliteit en geschikt is voor u.

2.Low Prices Mogelijk

Omdat we voornamelijk online verkopen dat we in staat zijn om Diensten aanbieden tegen een substantieel lagere kostenbasis dan traditionele bakstenen en mortelhandelaars die veel fysieke winkels met hoge huur-, loon- en distributiekosten moeten bedienen. We hebben niet deze overheadkosten. We hoeven niet dezelfde hoge marges op te laden die ze nodig hebben om hun bedrijf te kunnen onderhouden.

3.Professional Packaging & Levering
Onze klanten zijn altijd verrast door hoe snel zij hun bestelling van ons ontvangen, zelfs als er tijdens het weekend orders werden geplaatst. Professioneel magazijnpersoneel zorgt goed voor uw bestellingen door ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met onze hoge normen.

4.15 Dagen Retourneren & Uitwisseling
Wij bieden retour- en ruilbeleid in geval de items die u hebt ontvangen defect zijn. U kunt het binnen 15 dagen terugbetalen voor een terugbetaling of ruil, vanaf de dag dat u het item heeft ontvangen. Gelieve zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de klantenservice als er ernstige schade of duidelijke kleur op het ontvangen product ontstaat. Wij zullen uw aanvraag voor ruil of terugbetaling regelen na de foutieve bevestiging. U kunt ons retourbeleid voor meer details.

5.Take uw privacy serieus
Uw privacy en veiligheid zijn van groot belang voor ons. Ons doel is uw volledige voldoening en we zijn niet in het bedrijfsleven om uw informatie te delen met anderen. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server met meerdere lagen beveiliging van firewall.